За нас

В живота на всеки човек има моменти, когато трябва да се чувства по-различно от ежедневния стил.

Мария Халачева в качеството си на действащ собственик и дизайнер в "МАРИЯ ХАЛАЧЕВА - ДИЗАЙН" ЕООД се утвържадава на пазара от 2014г. и във времето ще бъде отстоявано, защото клиентите, които уважават и разчитат на този стил, са хора интелигентни, креативни и модерни.

Основен принцип в стила на нашата работа е безупречната линия, съобразена с особеностите на всеки размер. Висококачествената ръчна изработка, ненатрапчивите апликации, бродерии и всички останали видове украси веднага правят впечатление на всеки, запознал се от по-близо с колекциите.

Предимството на марката е, че ние сами изработваме кройките и измисляме моделите, използваме висококачествени материали и цветове в смели комбинации, но винаги запазваме елегантна и класическа визия. "МАРИЯ ХАЛАЧЕВА - ДИЗАЙН" ЕООД работи с екип от конструктор - моделиери, както и професионален фотограф представящ дрехите ни по най-ясен и разбираем за Вас начин.

Тоалети могат да се закупят от ‘online’ бутика ни или да се изработят по поръчка съобразно в посочени размери и цветови съчетания в определения за изпълнение срок.

Следим най-горещите погледи за сезона и се стараем максимално да се доближим до характера и вкуса на модерната визия.

БЛАГОДАРИМ ВИ ЗА ДОВЕРИЕТО!!!