Поръчки и доставки

Поръчка, доставка, начин на плащане и рекламация

Как да поръчам?

Уважаеми клиенти, ако сте си харесали продукт от сайта, поръчката Ви може да бъде направена през формата за поръчка на сайта, като ще получите обаждане от наша страна за окончателно потвърждение. При обаждането се уточняват всички допълнителни подробности около Вашия избор.

Срок за изпълнение на направена от Вас поръчка е от 7-30дни.

Доставка и начин на плащане

1. Доставка – Осъществява се чрез куриерска фирма „ЕКОНТ ЕКСПРЕС” на предварително заявен адрес, който купувачът попълва при осъществяване на поръчката.

• Предлагаме възможност за избор на типа доставка - нормална или бърза. Нормалната доставка, врамките на цялата страна, се осъществява в рамките на 2 работни дни. Експресната доставка, в рамките на цялата страна, се осъществява в рамките на 1 работен ден. Възможно е и получаването на пратката в определен час. Тази услуга се заплаща допълнително и не е включена в крайната цена за плащане, посочена при потвърждение на направената покупка.

• При поръчка на стойност над 120.00 лв (включително) доставката на стоката е за сметка на " ЕКСАЙТИНГ "ООД

• След направена поръчка, търговецът ще изпрати и-мейл с потвърждение за извършената поръчка, съдържащ адреса за доставка, посочен от вас, както и дали преведената сума е получена. Ако плащането е с наложен платеж в писмото-потвърждение, ще ви бъде указано точно каква сума дължите при доставката на пратката.

• След като пратката бъде изпратена ще бъдете уведомени чрез SMS (посочен от купувача във формуляра за поръчка), съдържащ номера на товарителницата.

• Потребителят може да проследи пратката си във всеки един момент, чрез уеб страницата на куриерската фирма или на посочените в уеб страницата и телефони за информация.

2. Начин на плащане:

• Чрез наложен платеж

• По банков път IBAN:
BG44RZBB91551004824026
BIC: RZBBBGSF Райфайзен (България) ЕАД
Получател: МАРИЯ ХАЛАЧЕВА - ДИЗАЙН ЕООД

Рекламация:
В срок от 14 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени, при условие, че се констатира дефект. Стоката не трябва да бъде използване и e задължително да се върне в нейната оригинална опаковка.

Приятно пазаруване !